sun-kapriz
Умничка ! Спасибки ! А я совсем забыла , что создавала эту ветку
Я тоже забыла.....
Это наш админ- Аня перенесла посты... [взломанный сайт]
Ши-тцу Украіни, породний форум. Цуценята ши-тцу, виставкові результати... |
УВАГА!
Зверніть увагу на документи, що видаються в Криму..
Документи, в яких написано "Крим.Росія"не визнаються у міжнародних клубах системиFCI!
Розплідники та Заводчики Продаж цуценят КСУ
![]() |
ВІТАЄМО! Ви знаходитесь на форумі породи ШИ-ТЦУ. Мета даного проекту - об'єднати людей, захоплених ши-тцу І тих, хто вже давно займається ши-тцу і тих хто недавно став власником ши-тцу і тих, хто тільки шукає свого єдиного та неповторного друга. На сторінках Ви можете побачити інформацію про те, що відбувається у світі ши-тцу в Україні та у ближньому зарубіжжі, дізнатися, де і коли будуть виставки та які їх результати. Розділ продажу допоможе заводчикам продати цуценят, а тому, хто шукає свого милого улюбленця ши-тцу– придбати цуценя ши-тцу. Якщо у Вас з'явилися питання, пов'язані з ши-тцу та бажання поспілкуватися,- ласкаво просимо на форум, де Ви потрапите в коло людей, закоханих у ши-тцу |
![]() |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » Ши-тцу Украіни, породний форум. Цуценята ши-тцу, виставкові результати... » Все про все » Садовые и комнатные растения!
sun-kapriz
Умничка ! Спасибки ! А я совсем забыла , что создавала эту ветку
Я тоже забыла.....
Это наш админ- Аня перенесла посты... [взломанный сайт]
Это наш админ- Аня перенесла посты...
Аннечка
!
Инна, - от твоих фото пахнет весной и теплом!!!
Отредактировано sun-kapriz (2014-04-29 20:30:04)
sun-kapriz спасибо мой друг!
Я всегда стараюсь сфотографировать объект так, как я вижу в натуре , очень хочется передать красоту в фотографии !
Я всегда стараюсь сфотографировать объект так, как я вижу в натуре , очень хочется передать красоту в фотографии
И у тебя это отлично получается!!
Яблони в цвету...
у меня так же, очень красиво цветут, и груша красивый цветок выпускает .
Спасибо дорогая ! Пошли розы, оранжевые,сиреневые, двух-цветные, красиво. Скоро покажу!
А мои пионы уже отцвели, жаль, такой красивый цветок и так мало стоит в цвете.
GERAINCA, такая красотищаааа!!!!!!!!!!!! Такое разнообразие у тебя.....
sun-kapriz
ИНАА, - гроздья цветущих бутонов, - ЭТО НЕЧТО!!!!
Отредактировано sun-kapriz (2014-06-13 12:53:49)
Вы здесь » Ши-тцу Украіни, породний форум. Цуценята ши-тцу, виставкові результати... » Все про все » Садовые и комнатные растения!